Skip to main content

Inschrijven

IkwilVastwerk.nl, direct in dienst!

Schrijf jezelf vandaag nog in bij IkwilVastwerk.nl Dat is de makkelijkste manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures en snel te kunnen solliciteren.

Inschrijfformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden
Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Hidden
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

FAQ Werkzoekenden

In welke regio heeft IkwilVastwerk.nl banen?

We zijn in Noord-Brabant gestart en we zijn een ambitieuze organisatie. Onze doelstelling is eind 2022 landelijk te opereren daarom breiden we snel uit. Houd onze website goed in de gaten dan zie je vanzelf in welke regio’s we actief zijn.

Welke CAO is van toepassing?

Omdat je direct in dienst komt bij de werkgever is de CAO en/of arbeidsvoorwaardelijke regeling van de werkgever van toepassing.

Waarom zou ik me inschrijven bij IkwilVastwerk.nl?

Dat heeft verschillende voordelen! Je kunt extra snel solliciteren op vacature(s) en indien er op dit moment geen passende vacature zou zijn dan kunnen wij jou bereiken als er een passende vacature beschikbaar komt. Bovendien kunnen we je op de hoogte houden van ontwikkelingen.

Wat voor soort arbeidsovereenkomst kan ik krijgen?

Dat is afhankelijk van de vacature. Bij vaste banen krijg je mogelijk direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het kan ook zijn dat er eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd geboden wordt. Een ding is in ieder geval zeker. Je komt direct in dienst bij de werkgever!

Hoe werkt het vinden van een baan via IkwilVastwerk.nl?

Via onze website kun je de openstaande vacatures bekijken. Je kunt rechtstreeks solliciteren op de vacatures waar jij interesse in hebt. We nemen vervolgens contact met je op voor een (online) intakegesprek. Wanneer dit gesprek naar verwachting verloopt zullen we je voorstellen bij de werkgever. Hierna ga je op gesprek bij de werkgever en volgt na een positieve eerste kennismaking vaak een tweede en/of derde gesprek. Als dat alles voor alle partijen positief is verlopen zul je een contractvoorstel ontvangen en treed je direct in dienst bij de werkgever. Rest ons je te feliciteren met je nieuwe baan via IkwilVastwerk.nl!

Vragen over IkwilVastwerk?

Neem gerust contact op met een van onze consultants voor vrijblijvend advies.
Chat openen
Op zoek naar een nieuwe baan? 🔎 Neem vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp 💬