Over ons

Ons verhaal

Met ruim veertig jaar ervaring in de werving en selectie branche kunt u op een ervaren HR-partner bouwen bij de vervulling van uw vacatures. De maatschappij vraagt steeds meer zekerheden en dat is precies wat IkwilVastwerk.nl aan werkzoekend Nederland kan bieden.

We geloven oprecht in de grote toegevoegde waarde van werknemers als ze zich ‘thuis’ voelen op het werk. Vaak bestaat er een drempel om een overstap naar een beter passende werkgever te zetten omdat het ontbreekt aan zekerheid. En dat is precies de reden dat IkwilVastwerk.nl is ontstaan. Werving en Selectie voor iedereen. Van werk naar werk met de zekerheid van een vast inkomen. Daarmee worden alle partijen op de best mogelijke wijze geholpen in de zoektocht naar een passende eerste baan of een beter passende vervolgstap in een loopbaan. Kortom; IkwilVastwerk.nl Werkt zeker!

Ons team

Patrick Krol

jarenlange ervaring in de branche en in 2019 vanuit de corporate HR wereld ondernemer geworden, hij krijgt energie van het overtreffen van verwachtingen.

Rene van der Lee

heeft een dijk aan ervaring in de branche en is reeds jarenlang ondernemer. Staat voor persoonlijk contact en maakt hiermee graag het verschil.

Justin Wolswijk

het is mijn passie om een leuke band op te bouwen met onze relaties en onze kandidaten waarbij geen vraag te veel is en ik iedereen probeer verder te helpen.

Wij zoeken jou

wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Stuur je CV en motivatie naar info@ikwilvastwerk.nl en Groei mee!

Kom jij ons team versterken?

Werk met zekerheid, direct in dienst met IkwilVastwerk.nl