Skip to main content

Over ons

Ons verhaal

Met ruim veertig jaar ervaring in de werving en selectie branche kunt u op een ervaren HR-partner bouwen bij de vervulling van uw vacatures. De maatschappij vraagt steeds meer zekerheden en dat is precies wat IkwilVastwerk.nl aan werkzoekend Nederland kan bieden.

We geloven oprecht in de grote toegevoegde waarde van werknemers als ze zich ‘thuis’ voelen op het werk. Vaak bestaat er een drempel om een overstap naar een beter passende werkgever te zetten omdat het ontbreekt aan zekerheid. En dat is precies de reden dat IkwilVastwerk.nl is ontstaan. Werving en Selectie voor iedereen. Van werk naar werk met de zekerheid van een vast inkomen. Daarmee worden alle partijen op de best mogelijke wijze geholpen in de zoektocht naar een passende eerste baan of een beter passende vervolgstap in een loopbaan. Kortom; IkwilVastwerk.nl Werkt zeker!

Ons team

Patrick Krol

jarenlange ervaring in de branche en in 2019 vanuit de corporate HR wereld ondernemer geworden, hij krijgt energie van het overtreffen van verwachtingen.

Rene van der Lee

heeft een dijk aan ervaring in de branche en is reeds jarenlang ondernemer. Staat voor persoonlijk contact en maakt hiermee graag het verschil.

Bowen Tielemans

Na een halfjaar stage bij ikwilvastwerk.nl ben ik mee gegroeid met het bedrijf. Ik mag mezelf nu Intercedent noemen die ook de marketing in het bedrijf doet. Daarnaast help ik jou graag aan een nieuwe uitdaging! Kom langs op ons kantoor want dat werkt zeker.

Mike van der Horst

Mijn naam is Mike en ik ben student aan de Associatie Degrees Academie te Roosendaal.
Verkoop & communicatie zijn onderwerpen waarbij mijn hart sneller gaat kloppen!
Daarnaast zal ik me bezig gaan houden met het verder vormgeven van procedures.
Tot slot is het mijn doel om voor elke werkgever de juiste member te vinden!

Justin van de Weghe

Ik ben Justin, ik ben een 20-jarige Marketing & Communicatie student en loop vanaf dit voorjaar voor de tweede keer stage bij Flexcoaches. Ik vind het leuk om mijzelf goed in te zetten tegenover collega’s en Flexmembers.

Kom jij ons team versterken?

Werk met zekerheid, direct in dienst met IkwilVastwerk.nl

Chat openen
Op zoek naar een nieuwe baan? 🔎 Neem vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp 💬